Kokemuksia tanssisaleista

"Jos kaipaat piristystä, suosittelen menemään Päivin zumbatunnille! Voin tulla kaveriksi! Tänäänkin oli tunnille mennessä karmea tatti otsassa, ja *simsalabim* sinne se katosi! Suosittelen erityisesti äideille, joiden lapset tuntuu ajoittain "vähemmän murusilta". Zumbatunnilta palaa iloinen ja kärsivällisempi äiti =)"
- Sari

"Et usko miten hyvään kohtaan kevättä tämä Tanssin Taikaa iltama tulee! Takana ehkä elämän stressaavin kaksikuukautinen ja se että rakkain ystäväni löysi Sinut ja houkutteli minutkin mukaan zumbaamaan (saatesanoilla "nyt löytyi se tarpeeksi hullu ohjaaja!"... Ei muuten erehtynyt. Silleen hyvällä tavalla hullu, tiedäthän, kaikella rakkaudella.) on ollut se henkireikä. Joka torstai kaksi tuntia iloa, naurua ja hikeä. Ei kyyneliä. Kiva että joku muistuttaa niistä oikeasti tärkeistä asioista. Kiitos!"
- Tanssija torstailta

"Kiitos Päivi...parasta keho-ja mieliterapiaa"
- Outi

"Kyllä oli todella aurinkoinen ohjaaja, kyllä se hymy jostain aina hiipi sun tunnilla. KIITOS"
- Mari

"SVK:lla oli taas tänään NIIIIN upeeta, ISO kiitos Päivi! Sinun Duracell-pupuolemuksesi, iloisuus, energisyys, upea musiikki ja liikkuminen - miten tämä kaikki antavatkaan meille kaikille hyvää oloa ja energiaa!!!"
- Helena

"Kiitos ihanasta Toning - tunnista! Aina vain jaksat yllättää positiivisesti ja nyt ylittyi odotukset 200%. Ihana saada lihaksille töitä ja tykkään erityisesti sinun tuntien liikkeiden temposta. Ei liian nopeaa, niin ehtii tekemään kunnolla ja kun pysyy mukana, ei jää seisomaan tumput suorina. Tunnustaudun Päivin zumba-addiktiksi ja sen on monet jo huomanneet ;). Pari tyyppiä olen jopa saanut houkuteltua mukaan. Kiitos että olet olemassa!"
- Johanna

"Tykkäsin kovasti Zumba Toningista ja haluan ehdottomasti lisää! Kiva kun aina kerrot tarkasti miten liikkeet saa tuntumaan oikein, ja muistuttelet oikeasta asennosta. Mitä enemmän olen käynyt, sen enempi haluan keskittyä liikkeiden tekemiseen ja päästellä menemään!"
- nainen

Palautetta kouluilta

"Päivin opetustyyli oli hyvin oppilaita innostava, kannustava ja näin ollen myös liikkeelle saava. Kaikki pääsivät tanssimaan paljon, eikä jääty junnaamaan mitään liian vaikeaa. Yhden 3. luokan oppilaan vanhemmilta tuli viesti, jonka mukaan poika oli innoissaan kehunut kotona tanssituntia!! Kiitosta tuli myös luokanopettajiltamme, joiden mukaan juuri tällainen reipas tanssitunti sopi kaikille oppilaille."
Soukan koulu

"Todella hyvä setti kaikenkaikkiaan. Kaikki olivat innoissaan"
Laurinlahden koulu

"Hyvä pedagoginen ote"
Tähtiniityn koulu

"En ole koskaan nähnyt että kaikki lapset hymyilevät ihan koko tunnin"

Ota yhteyttä
paivi@joylife.fi
044-0845 837